Anwar allies :>

Anwar allies :>

Thursday, 30 May 2013

Post Moterm Suara Rakyat 505 & janji kami kepada Datuk Mangkuk Seri Anwar Ibrahim


Salam 1 Malaysia...

Program Suara Rakyat 505 pada 25 MEI 13 telahpun selesai.  Secara keseluruhan ianya seakan menggambarkan kononya kumpulan NGO Suarat Rakyat 505 mendapat sokongan rakyat.  Tapi pada hakikatnya ianya jauh meleset dengan kegagalan Badrul Hisham Shaharin (Chegubard)  mengembeling dan mendapatkan sokongan.

Persoalannya !  jika diamati perhimpunan lebih kepada tepekik telalak Chegubard dalam menjadi pengacara majlis.  Budak sekolah menengah berpidato pun lebih baik jika dibandingkan dengan Chegubard.  Jelas kumpulan ini lebih banyak bercakap dan berani mengugut tapi kecut teloq apabila tekanan diberikan oleh pihak Polis.  Hasilnya,  Haris Ibrahim dari Asalkan Bukan Umno (ABU) yang dulu nya mengajak rakyat turun ke jalanraya,  tapi sekarang tarik gear satu pasal sudah ketaq kepala lutut.  Nah,  bukan sahaja itu,  Datuk Seri Mangkuk Anwar yang dulunya cakap ada bukti bertimbun-timbun,  tapi menukar gear reverse dengan menyeru rakyat supaya ramai-ramai membuat laporan Polis mengenai dakwat kekal yang digunakan semasa pilihanraya yang lepas.

Sebenarnya,  baik perhimpunan Blackout 505 atau Suara Rakyat 505,  ianya tidak mendapat sambutan beberapa kumpulan,  Antara yang jelas menentang adalah dari ahli dan pemimpin PAS.  Mereka nyata tidak mahu terlibat dalam perhimpunan ekstrem yang dilakukan oleh Mangkuk Anwar,  tetapi disebabkan terpaksa mengikut telunjuk Anwar,  mereka hadirkan diri.  Tapi disudut hati mereka,  ramai yang tidak menyokong program sebegini kerana PAS bukan parti yang mahu turun ke jalanraya sebaliknya mengiktiraf keputusan pilihanraya yang lepas.

MAT PK tahu pada asalanya group Chegubard ni susah nak dapat sokongan untuk tarik crowd.  Sebab tu pada 19 Mei 2013,  satu mesyuarat antara kumpulan aktivis NGO mahukan kerjasama dibuat dengan kumpulan-kumpulan yang menyokong seperti kumpulan Blackout 505 iaitu yang diketuai oleh Anwar.   Chegubard sedar tanpa Anwar,  NGO Suara Rakyat 505 akan kelihatan lekeh dan tidak boleh berdiri sendiri dan lebih teruk dari itu gagal menarik sokongan untuk hadir ke program tersebut.  DAP pula hanya 50-50 sokongan kerana mereka lebih suka melihat orang-orang Melayu khususnya PAS dan PKR bergaduh sesama sendiri.  MAT PK minta pembaca lihat apa yang berlaku disekeliling kita bila PAS bersorak untuk DAP dan orang Melayu PKR menyokong DAP.  Tapi antara PAS dan Melayu PKR pula saling tikam menikam.

Ramai yang tak menyedari dalam PKR sendiri sedang bergolak dengan ramai pemimpin mereka yang kini meletak jawatan dan keluar dari parti.  Tapi ini semua tidak diketahui umum,  dan ramai yang menganggap mereka kuat,  walhal sebaliknya semakin terhakis dari dalam.  Lepas ni, insyallah MAT PK akan cerita banyak lagi apa yang sebenarnya berlaku dalam PKR.  Sekadar untuk memberitahu apa yang sebenar realiti dan apa yang cuba disorokkan oleh individu bernama Datuk Mangkuk Seri Anwar Ibrahim.

Pakatan Rakyat sering canangkan mereka mendapat kelebihan undi majoriti,  tetapi adakah mereka mewawarkan tentang undi orang Melayu ke atas Pakatan Rakyat.  Sebenarnya kalau diamati,  undi orang Melayu ke atas Datuk Seri Mangkuk Anwar dan Pakatan Rakyat adalah merosot sama sekali.  Sebanyak 88 Parlimen dari 222 kawasan Parlimen telah dimenangi oleh Umno.  Ini menunjukkan Pakatan Rakyat masih gagal untuk menarik sokongan orang Melayu dalam pilihanraya yang lepas.  Alhamdulillah,  MAT PK  bersyukur orang Melayu masih sayangkan Umno / Barisan Nasional.  

Tapi ingat Datuk Seri Anwar Ibrahim Mangkuk! kami tahu kerja kamu,  kami tahu dengan siapa kamu berdamping,  dengan siapa rakan kenalan kamu dan rahsia-rahsia jelek kamu.  Kami akan dedahkan satu persatu,  dan cukup-cukuplah kamu racuni pemikiran rakyat tapi kamu jangan rancuni lagi pemikiran orang Melayu.  Kami akan bangun dan kami akan pertahankan maruah orang Melayu.  Ingat ! selagi kamu wujud di dunia ini,  kami akan tentang kamu habis-habisan,  kerana kamu adalah sehina-hina orang Melayu dalam dunia ini dan kebenaran akan terbukti kerana kamu telah terlalu banyak menipu dan merosakkan orang Melayu sendiri !

Pada Datuk Mangkuk Seri Anwar Ibrahim... LU PIKIR LA SENDIRIK BAIK-BAIK KEH ! itu janji MAT PK !





Wednesday, 22 May 2013

Dua kumpulan lehanat - Blackout 505 dan Suara Rakyat 505. Sapa mau jadi lagi Hero?





SALAM 1 MALAYSIA....

MAT PK kene hold dulu pendedahan,  ada tugas berat yang perlu dibuat iaitu tentang Perhimpuanan Suara Rakyat 505.  Apa rasionalnya tentang perhimpunan ini.  Saudara pembaca juga dengar tentang Perhimpunan Suara Rakyat Suara Keramat aka program Blackout 505 lehanat !)  bukan,  nampak seakan selari perjuangannya,  tapi adakah ianya sama?  MAT PK try keep cool kali ni. Insyallah.

Hati-hati saudara dalam menyokong perjuangan.  Ramai yang bersorak tapi tahukah apa yang diperjuangkan.  Kita pergi dahulu kepada Suara Rakyat 505.  Ganas bunyinya kononnya suara majoriti rakyat menentang keputusan pilihanraya umum yang lepas.  Siapa dibelakangnya saudara?   Gabungan ini baru sahaja ditubuhkan.  Badrul Hisham Shaharin adalah kepalanya,  orangnya perjuangkan keadilan,  tapi tewas di pilihanraya di Sungai Aceh disebabkan sabotaj oleh calon dan pemimpin Pas sendiri.  Hah itu baru pengenalannya.

Sapa pulak kepala program Blackout 505,  tak lain tak bukan pelakon video sex yang sensasi iaitu Datuk Seri Anwar Ibrahim (sampai arini  mampus tk ngaku dan takut bersumpah! @ lehanat besar penipu kt malaysia).  Mangkuk ni mengatakan pilihanraya lepas adalah pilihanraya yang telah banyak berlaku penipuan dan mengatakan Pakatan Rakyat telah memenangi pilihanraya tersebut.  Tapi benarkah?  atau bukankah kerana terlalu malu atas tindakan beliau sendiri yang terlalu yakin untuk menang dalam pilihanraya lepas !  Bukankah saudara Anwar mangkuk telah canangkan kepada semua dan telah mengikat semua kepimpinan PKR dengan bon 5 juta (rujuk artikel blog terdahulu) untuk tidak keluar parti dan menyokong Anwar sebagai Perdana Menteri Malaysia. Tak cukup dengan itu,  diikatnya pemimpin Pas dan Dap untuk terus menyokong beliau sebagai Perdana Menteri Malaysia (rujuk artikel blog terdahulu).  Angkuh sungguh Anwar Ibrahim,  tapi takdir bukan ditanganmu,  kamu merancang Allah S.W.T yang tentukan !

JADI PERSOALANNYA,  wajarkah rakyat sokong? Tapi nak sokong mana satu ni ! MAT PK citer dulu mangkuk ayun Chegubard.  Ini kepala gabungan Suara Rakyat 505 lehanat.  Apa yang diperjuangkan ialah minta group bos-bos SPR meletak jawatan dan digantikan dengan badan yang bebas. Kedua mendesak supaya diadakan pilihanraya semula dikawasan-kawasan yang dinyatakan ada penipuan seperti yang dinyatakan oleh Pakatan Rakyat. Ketiga,  Suara Rakyat 505 ni juga sokong pembebasan Adam Adli si tongong (taste Datuk Seri Anwar Ibrahim !)   Ada 54 NGO dalam group ni. MAT PK dengar REFSA sial nak join juga. Untuk pengetahuan,  REFSA (Research For Social Advancement) adalah badan mangkuk ayun @ lehanat yang tubuhkan BERSIH dahulu.  Senarai penuh lehanat sial kumpulan Gabungan Suara Rakyat 505 ialah seperti berikut :-

1. Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM)
2. Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM)
3. Tindak Malaysia
4. Suara Rakyat Malaysia (SUARAM)
5. Parti Sosialis Malaysia (PSM)
6. Parti Rakyat Malaysia (PRM)
7. Gabungan Menuntut Royalti ®
8. Asalkan Bukan Umno (ABU)
9. Gerakan Mansuhkan ISA (GMI)
10. Jaringan Rakyat Tertindas (JERIT)
11. Gabungan Tanah Rakyat (TANAH)
12. Kill The Bill
13. Malaysian For Beng Hock
14. Mama Bersih
15. Kelab Bangsar Utama
16. Radio Bangsar Utama (RABU)
17. Mahasiswa Keadilan Malaysia
18. Kumpulan Aktivis Mahasiswa Indipenden (KAMI)
19. Malaysia Youth and Students Democratic Movement (DEMA)
20. Indipendent Student Front (INSTEF)
21. University Malaya Association Of New Youth (UMANY)
22. Kuala Lumpur & Selangor Chinese Assembly Hall (KLSCAH)
23. Gabungan NGO Pengerang
24. Angkatan Pembebasan Bangsa (APB)
25. Gabungan Mahasiswa Islam seMalaysia (GAMIS)

26. Kumpulan Aktivis Mahasiswa Independent (KAMI)

27. Pro-Mahasiswa Nasional Aksi Mahasiswa Peduli (AKSI)

28. Pertubuhan Kemajuan dan Kebajikan Rakyat Selangor (Pro-Rakyat)

29. Angkatan Rakyat Muda (ARM)

30. Saya Anak Bangsa Malaysia (SABM)

31. Unit Ehsan Malaysia
32. Anwar Ibrahim Club (AIC)
33. Agent of Change (AoC)
34. Revolusi Anak Muda Malaysia (RAMM)
35. Kami Anak Muda Menenatang Umno (K.A.M.U)
36. Gagasan Majlis Permuafakatan Rakyat Terengganu (MAMPAT)
37. Pertubuhan Kebajikan Rakyat Perlis (PKR Perlis)

38. Kumpulan Aktivis Media Independent (KAMI)
39. Gabungan NGO Kelantan
40. Solidariti Anak Bachok Daratkan Minyak (CABAR)

41. Majlis Permuafakatan Kampung Warisan KL/Selangor (MUAFAKAT)

42. Gabungan Profesional Menuntut Royalti, Hak Pendaratan Minyak dan Gas Ke Kelantan (ROYALTI)
43. Majlis Permuafakatan Rakyat Terengganu (MAMPAT)
44. Gabungan Menuntut Royalti Terengganu (R Terengganu)
45. Selamatkan Teluk Rubiah
46. Selamatkan Pantai Port Dickson
47. Selamatkan Pasar Payang
48. Jaringan Sepadu Rakyat Malaysia (SEPADU)
49. Angkatan Warga Aman Malaysia (Warga AMAN)‪
50. Malaysian Indians Progressive Association (MIPAS)‪
51. Federation of Malaysian Indian Organisation (PRIMA)‪
52. Malaysian Indians Transformation Action Team (MITRA)
53. Angkatan Nasional India Malaysia (AGNI)
54. Comuniti Front (CF) Seremban

HEBAT ! superhero die, tak lain tak bukan si Chegubard.  Terbaru bagi press conference jugak mangkuk ni sebut untuk didesak di adakan semula pilihanraya di 27 kawasan tanpa mengira logo parti.  Woi Chegubard,  27 kawasan tu memang Pakatan dah sebut dalam press statement.  Mesti lar BN lawan Pakatan.  Apela ke bangang nko ni.

Tapi kenapa tak nak disatukan Suara Rakyat 505 dengan Blackout 505 ???? Nah jawapannya sebab Chegubard nak glamour,  tak nak join dengan group Blackout 505, sana dah ramai otai-otai takut nanti program kene hijack plak. Nanti masuk sana sape pun tak kenal Chegubard sebagai main actor.  Jadi Chegubard lehanat tubuhkan satu lagi gabungan lain iaitu Suara Rakyat 505 pada 20 Mei 2013. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak TUIIIIIIIIIIIIIIIIIH SIAL dan dorang canang program dorang Sabtu ni (25 Mei 2013) kat Amcorp Mall.  Tujuan mangkuk-mangkuk ni buat program sendiri disebabkan mahu elak dilihat bersama program Blackout 505 (yang kepala ayunnya Anwar).

Kang abis la glamer kumpulan ni.  Hah MAT PK lupe nak ckp PSM (salah satu NGO dalam Suara Rakyat 505) ni pun bukan main bengang dengan Pakatan Rakyat.  Tak lain tak bukan pasal pilihanraya lar.  Janji letak pertandingan dua penjuru,  tapi masa pencalonan sudah jadi tiga penjuru.  Apa lagi PSM hangin lar.  Otai PSM dalam kumpulan ni tak lain tak bukan Arul Chelvan (otai selalu kalah dalam pilihanraya ! - MAT PK rasa baik la jangan bertanding lagi).

Pasal si Chegubard,  bukan nya MAT PK tak tau nko tu kalah kat Sungai Aceh sebab Pas kan. Bukan nko dengan wife nko ke kene tolak dengan orang Pas masa penamaan calon aritu.  Pas letak si PIAH sial kan kat sana.  Dan pada hari buang undi satu barung panas dibuka oleh Pas untuk tarek undi sokong si PIAH sial kan.  Itu pasal nko bengang dengan Pakatan.  Konon pejuangkan keadilan. Nko dengan Pakatan pun tak ngam.  Mana hala tuju Suara Rakyat 505? kenapa tidak bergabung? 

MAT PK tau lehanat Chegubard ni kejar populariti. Sama macam dulu la BARD ! Masa nko dengan Ezam Mohd Noor kan kat dalam ape jadah NGO tu GERAK ? Gerakan ReFormasi Anti Korupsi kan yang nko dulu perjuangkan. Aduhai brader masa tu MAT PK ada dekat jer dengan nko.  Punyala nko nak tunjuk hero dalam GERAK !

MACAM SIAL ini CHEGUBARD @ BADRUL HISHAM SHAHARIN @ MENGEJAR POPULARITI dalam memperjuangkan keadilan.  Bila MAT PK type-type ni,  rasanya nko ni spesis Anwar.  Tapi nko suka pondan haha beza sket dari Anwar. 

Huh,  MAT PK dah banyak maki, sekali lagi mintak maap. Tapi geram punya pasal. Geram pasal lakonan yang cuba dimimikkan oleh Chegubard / Arul Chelvan / kumpulan Suara Rakyat 505 ini kepada rakyat. Golongan muda mudah terikut sebabkan agenda perjuangan digembar-gemburkan kononnya perjuangkan keadilan dalam pilihanraya yang telus.  Tapi sebenarnya kamu-kamu sekalian tak boleh duduk semeja,  sebar fitnah,  racuni pemikiran rakyat umum & pembaca di internet,  ambil gambar / video lakonan dan kemudiannya laungkan perjuangan reformasi dan keadilan.  




Jijik sungguh permainan sekalian.  Jangan kamu ingat kami akan berdiam diri,  Orang-orang Melayu sedarlah, kamu diheret ke kumpulan yang jauh terpesong ! Pada Chegubard ! Datuk Seri Anwar Ibrahim ! Azmin Ali ! Rafizi Ramli ! Adam Adli (slalu main mesej kan2x dgn Anwar :) We know who u are brader! PSM ! PAS ! DAP dan semua sekutu-sekutu sial yang merosakkan Negara,  Agama dan Bangsa ! Kami akan tentang kamu habis-habisan dan perjuangan kali ini adalah kerana Allah S.W.T. !   

PADA DORANG YANG DINYATAKAN DI ATAS...LU PIKIRLA SENDIRIK ! AKU AKAN KERJAKAN KORANG CUKUP2X !!

Sunday, 19 May 2013

PENDEDAHAN EKSKLUSIF STRATEGI PSYWAR CYBERTROOPER PAKATAN HARAM!!!!! - VIDEO INSIDE

SALAM 1 MALAYSIA...

Mintak maaf penulisan MAT PK sebelum ni agak kasar...MAT PK mmg tgk hot giler dengan 'keyboad warrior' yang tak abis2 menabur fitnah di media sosial..hari nie MAT PK dah cool sikit.....Ok semalam MAT PK ade dedahkan berkaitan malaun2 yang suker sgt buat propaganda dekat laman sosial yang mana dorg nie sume lain tk bukan mmg sengaja nak menghasut dan menipu serta memutar belitkan fakta yang tk betul jadi betul....group2 nie mmg bahaya klu kite terpengaruh dengan hasutan dorg....

kekadang propaganda dorg nie boleh memecah belahkan bangsa kita sendiri walaupun ada kalangan dorg nie sesama melayu dan islam....tujuan dorg hanya satu nk menggulingkan kerajaan yang dipimpin oleh Perdana Menteri kita NAJIB TUN RAZAK (UMNO/BN) walaupun terpaksa mengorbankan bangsa melayu sendiri..dan yang nie la yang membuatkan MAT PK angin stu badan kalau ada org yg cuba nak melaga2kan melayu....minta maaf la bile MAT PK sudah nek hangin mmg ada la yang tak akan senang duduk..MT PK akan londehkan satu persatu sape malaun2 ni....

ok untuk entry hari nie MAT PK nak dedahkan strategi dan cara malaun2 yang bermaharajalela dekat media sosial yang menghasut, mengatur dan melancarkan serangan di laman-laman media sosial...klu di teliti strategi dorg tk ubah seperti Red Bean Army punya style....korang layan la video yag MAT PK buat kt bawah nie...korg sume baca dan paham ape yang cube malaun2 nie buat dan korg boleh nampak cara dorg nie kat laman media sosial...


MAT PK harap dengan mendedahan ekslusif nie korng sebar2kan la kat group2 yang sayangkan bangsa melayu kita.klu nak sebarkan dekat pembngkang pun MAT PK tk kesah..bgi dorg terkinje2 n berfikir yang cybertropper UMNO tk bodoh macam dorg....klu bukan bangsa melayu kita sendiri yang nak jaga siapa lagi...LU PIKIR LA SENDIRI!!!!!!!!!!....

p/s:
sikit masa lagi MAT PK akan dedahkan siapa SGP CyberTropper dan siapa Peyelidikan Gerak Saraf (PGS)....beware!!!!!!!!!!!!

- Berjuang Demi Bangsa Agama Dan Negara -

Wednesday, 15 May 2013

Mangkuk Berayun PSYWAR fitnah kat internet !

Salam 1 Malaysia !

MAT PK pening mikir hal sekarang,  macam-macam cerita kat internet.  Ada citer cemgini cemgitu buat kepala pening adalah.  Tapi yang MAT PK nampak ramai yang main wayang,   cerita kadang tu betul jadi tak betul,  cerita tak betul jadi betul.  Hah LU PIKIR LA SENDIRIK EK !  tapi kene pikir baik-baik saudara,  ini soal nampak remeh,  tapi menjadi penghasut kepada minda pembaca.

Tau tak saudara saper yang bermaharajalela kat internet? meh MAT PK kasi tau ! baik punya cerita,  ini jujur-jujur punya.  Mangkuk ayun berayun ni dah lama kat internet sebarkan cerita-cerita membongak.  MAT PK mau kasi pecah ini kumpulan berayun.  Meh tengok ni contoh kat fb,  blog,  twitter dan lain-lain yang sewaktu dengannya. 

Lehanat pertama (MAT PK amik dari  fb PAS Selangor)





Lehanat Kedua (MAT PK amik lagi dari Fb Pas Selangor) Macam sial dorang ni!






Hah tu baru sket MAT PK amik dari fb.  Ada yang paste gambar roti Gardenia kata harga naik,  tong gas naik,  harga elektrik naik cam sial jugak idea-idea dorang ni.  Nkorang tengok sape yang copy paste tu ! Yang atas ni baru mangkuk hayun PAS yang sebar diambil dari blog omakkau.blogspot.com.  Tentu sekarang ramai rakyat terpengaruh dengan pengundi hantu mengundi pada pilihanraya lepas kan ! Sebabnya gambar-gambar bangla, gambar bas, cebisan emel-emel yang dicopy paste dan dipaparkan kat fb,  blog, twitter dan lain-lain pastu send kat Presiden OBAMA la konon. Korang tak pikir ke modus operandinya sama!

Modus operandi senang jer,  dorang nak racun pemikiran pembaca.  Lagi-lagi yang senang kena kautim atau lain maksud rakyat yang mudah ditipu atau kata kurang hajornye diperbodohkan.  Ini tujuan dorang,  bende ni jadi viral (di spinkan / digembar gemburkan / dicanangkan) di internet.  MAT PK tak kesa kalau bende tu BETUL JUJUR tapi yang sialnya bendeni tak betul ! cilake lehanat mangkuk sial jugak Pas Selangor ni.  Orang Melayu perjuangkan Islam tapi perangai macam sial.  

MAT PK dapat info dan tau sape dalang-dalang sial sebalik sebaran modus operandi ni.  Korang penah dengar PGS ? SGP Cyber Army ? TAK SANGAT KAN,  tapi korang penah dengar kan RED BEAN ARMY ! Punyala banyak sekarang citer kat blog-blog kt mesia ni. Pada yang tak tau korang layan video ni ! Ini pendedahan salah seorang Ex RED BEAN ARMY iaitu kumpulan aka kuli batak / tukang karut internet / tukang sebar fitnah bagi parti lehanat DAP !

HAH layan ni ! kasi masuk minda tu betul-betul !






MAT PK citer bende penting kat video atas !  Group RED BEAN ARMY ni dah lama bertapak kat internet dah lebih 10 tahun,  cemana fake-fake fb yang didalangi oleh group lehanat RED BEAN ARMY DAP kemudian akan serang secara siber pada sesiapa saja orang Cina kat internet yang nak sokong kat BN dengan cacian,  makian,  ugutan dan pswar kaw-kaw punya untuk buat individu tu senyap kat intenet.  Hah dengar-dengar detail video kat atas,  MAT PK tak kesa korang MELAYU CINA INDIA KADAZAN MURUT MELANAU,  janji korang dengar betul-betul video kat atas !  MAT PK salute kat mamat ni berani dedahkan citer ni.

Pening kepala MAT PK bile dengar bende-bende ni,  sebabnya ramai rakyat Mesia ni yang cepat terpengaruh.  Baca kat fb,  trus percaya,  suri rumah kadang tu citer macam ahli politik,  dengar baca kat internet terus melompat ! hah trus cakap BN tak patut itu ini lar.  Tapi korang tau ker cerita disebaliknya !  

MAT PK rasa lepas ni akan trus aktif secara total kat net.  Lu siap macai-macai / pemfitnah / tukang karut cilake lehanat mangkuk-mangkuk ayun kat internet.  MAT PK tk kesah nko saper ! saper tabur fitnah,  MAT PK caras cukup-cukup ! KASI HANTAM KAW-KAW tapi HANTAM JUJUR KAW KAW!.  Lepas ni MAT PK nak dedah group mangkuk ayun lain kat internet. hah ni korang jangan terkejut group PAK AJI ramai ada penipu,  berlagak baik tapi lehanat tabur fitnah.  Kumpulan PAS yang macam RED BEAN ARMY dan mangkuk ayun ni namanya PGS iaitu lehanat Pasukan Penyelidikan Gerak Saraf PAS !  huh hebat aji. HAH adalagi sekor lagi SGP Cybertrooper (search google ada mangkuk ayun ni sket-sket info).  Konsep modus operandi lebih kurang sama la macam mangkuk RED BEAN tapi korang mesti nak kenal kan sape taiko-taiko aji dalam tu.  Nanti keh,  MAT PK banyak keje pening pala nak dedah mana satu,  nak kasi tau rakyat mesia saper lehanat besar kat dalam negara ni.

MAT PK hanya nak minda rakyat terbuka,  tak terus menilai, sebabnya ramai kat mesia nama je perjuangkan Islam tapi punyala teruk perangai.  DAP pulak lagi la lehanat,  racun baik punya pemikiran orang CINA untuk tak undi BN.  Alahai lemah MAT PK tengok,  orang MELAYU memang sekarang dah pecah.  Tapi ramai yang lagi sokong BN,  Alhamdulillah,  cuma dorang-dorang bley ke tahan kalau setiap ari kene racun kat internet. Silap-silap kalau yang atas meniti pagar tu,  mesti dah jatuh ke sana punya.  Jadi,  lepas ni MAT PK nak tanam azam,  mau kasi UBAH UBAH minda rakyat. Saper lehanat ! MAT PK CARAS.  MAT PK perlu bertindak demi Agama,  Bangsa dan Negara ! Tak semua boleh ubah tapi kalau dapat sikit perubahan pun MAT PK puas hati !

Nanti kan lagi lepas ni aka sambungan lehanat PGS dengan lehanat SGP.  MAT PK akan dedahkan demi untuk Agama,  Bangsa dan Negara Malaysia !  Huh Dasyat plak bunyinye !  Tapi saudara-saudara sekelian tolong baca dan fahamkan ini semua bukan POYO,  tapi realiti yang berlaku kat negara kita.

Sekian,  hah LU OLANG PIKIR LA SENDIRI BAIK-BAIK K !!!!!!!!!


p/s : MAT PK mintak maaf banyak caci maki kat atas ni tapi memang dah hilang sabar kat pemfitnah-pemfinah ni. LEPAS INI,  INI KALILAH MAT PK kasi CARAS ini mangkuk-mangkuk ayun ni !











Monday, 13 May 2013

PANAS!!!!: SURAT 5 JUTA PUNCA AZMIN ALI TAK JADI LETAK JAWATAN

SALAM 1 MALAYSIA...

pada jumaat lepas si Azmin Ali aka Drama King ade wat statement yang bgthu dier tk jadi kuar parti...hahaha....asal ko tetibe jer tk jdi kuar...???menjadi persoalan padahal beriye-iye sgt duk perli2 nuar kt twitter...kene pujuk ker??kene sogok ker?? atau kena ugut???

MAT PK betul2 rase tk puas hati sbb rakan MAT PK yang mmg rapat giler la dengan Azmin nie (sumber) bgthu si azmin mmg frust menonggeng ditolak bulat2 tuk jadi MB...dalam PC cover bagthu tk kemaruk sangat jawatan MB..hahaha nak tergelak bergolek2 MAT PK dengar...hakkkk puiiiii la...mulut jer ckp macm tu dalam hati kecewa bangat.....

tk sedap hati punya pasal MAT PK mula la kuarkan segala ilmu yang ada tuk selidik..selidik punya selidik nahhhh dpt dh sebab ape....hahaha...rupenye2 disebabkan surat kat bawah nie ha.....


patut la rupe-rupenye dah sign bon peribadi klu kuar parti kena bayar 5juta.....hahaha...tu la gi gatai tangan sign buat per....dah tk boleh nak letak jawatan walaupun dalam hati memberontak dengan nuar n the family....Dasyat betul PR nie siap de wat bon peribadi, nk tk nak kena sign la kang tk jadi ahli parlimen ngan ADUN...hahaha...yang wat surat nie bodo yang sign lagi bodo tk pikir masak2..ko ingat Pakatan Haram tu bgus sangat ker....main ugut2 plak....LU PIKIR LA SENDIRI!!!!!!!!!!!!!!!!..

p/s:
kalau betul2 la AZMIN ALI tu tk frust ngan Pakatan Haram abaikan je nk kena bayor 5juta...lepaskan jer kesemua jawatan dan adakan PRK kat GOMBAK ngan BUKIT ANTARABANGSA...lepas tu carik la keredahaan ALLAH..tpi sebelum tu kasi bongkar la dulu perangai si ALJUBURI tu....hahahaha....bgi semua rakyat tau....

Sunday, 12 May 2013

PKR LABEL HADI AWANG PENGKHIANAT....!!!!

SALAM 1 MALAYSIA....

betul la bagai di kata oleh sesetangah ahli Pakatan Haram terutamanya PKR yang hadi awang nie pengkhianat....tu la sekarang baru korg nak sedar...hadi awang tu bkan nye boleh pakai....padan muker korang...dalam urusan MB selangor pun hadi awang ni cube campur tangan tk mo PKR jadi MB tpi disebabkan tkut kat DAP terpaksa la akur...hahaha...

MAT PK nak share sikit video nie yang diupload dari salah satu blog pro-pembangkang dimana isi kandungan video tersebut berkenaan wawancara Setiausaha PAS Bera yang bertanding jadi calon bebas yang mana mengakui mendapat restu daripada hadi awang yang tidak menghalangnya daripada jadi calon bebas....Hahahaha....hadi cuba nak sabotaj calon PKR......mmg patut la digelar pengkhianat....PAS dengan PKR tk nak kerjasama tpi bile dgan DAP laju jer..siap boleh tawarkan gune lambang PAS masa PRU13 hari tu....


menurut sumber MAT PK, pemimpin PKR kat BERA dah panas dengan kenyataan setiausaha PAS  yang memburuk2kan PKR di Bera..so dorg nak minta penjelasan dripada hadi awang berkenaan perjumpaan sulit hadi dan pimpinan PAS kawasan Bera setelah penamaan calon...hahaha...menjawab ko hadi...

lgi satu BN/UMNO, DAP, PKR semua pecat malaun2 yang dari parti cuba untuk bertanding bebas..tpi kenapa tk PAS...calon bebas kt Bera tu sah2 de jawatan setiausaha PAS Bera tpi masih lagi kekal...tak berani ker nak pecat tkut ramai ahli keluar parti masuk BN ker..hahaha...tu tandanya PAS merestui calon Bebas...pe nak jadi dengan PAS nie semakin hari semakin rosak....nasib bek la golongan pro anwar banyak yang tumbang....pengundi dah sedar dengan dakyah songsang PAS nie...klu tk lagi rosak PAS...

p/s
PAS dalam PR teruk..elok bermusahabah diri...dulu PAS tak seteruk nie..elok2 memperjuangkan negara islam pi tukar negara berkebajikan.....LU PIKIR LA SENDIRI...!!!!!
MAT PK akan terus menyokong BN untuk terus kekal dalam pemerintahan....SAYANGI BN YAKINI PM....


Thursday, 9 May 2013

PROF AZIZ BARI CALON SETPOL MB SELANGOR...????

SALAM 1 MALAYSIA....


aziz bari the old witch

kali nie cite best sikit....korang mesti kenal Prof AZIZ BARI kan..malaun yang suatu ketika dulu populer,,bukan populer sbb kebaikan tpi sebab kebodohan diri sendiri dalam isu kritik sultan....skrg kt mne dier nie ek...dgr kte jdi calon kat parlimen sabak bernam....sebelum PRU13 bukan main belagak dan sombong boleh menang besar kat Sabak Bernam....tgok la hasil dier....

Dah la kalah lepas tu masih belagak lagi....ish2 ape punya pemimpin la PKR gi kutip nie mmg betul la parti PKR nie parti sampah....yang tk boleh belah mamat nie cakap penyokong2 kt sabak bernam tu masih lagi perlukan aziz bari untuk terus kekal di sana....nampak benor menipunye dari awal2 lgi akar umbi menolak si aziz bari nie...

so si aziz bari guna la alasan tu nak terus kekal dalam PKR tpi..ade tpi tu..dengan syarat ada jawatan tertentu yang boleh digunakan untuk dier bergerak di samping autoriti yang jelas untuk mengerakkan kerja...hahah korang nk tau aper jawatan si aziz bari nie mintak...dier naj jadi speaker atau pun setiausaha politik MB....perghhhh tak agak2 dah la kalah lps tu mntk jawatan yg dasyat2... alasan nak jdi setpol nak 'ikat tangan' khalid gagap....besar cita2 si aziz bari nie yer....

aziz bari mmg bengang dengan khalid sebab si khalid nie konon2 nye punca dier kalah di sabak bernam sebab corak dan pendekatan pentadbiran khalid yang tidak menghiraukan penderitaan orang kampung...lawak2..bile jadi setpol khalid boleh la si aziz bari lancarkan serangan secara halus kt khalid..jahat2 dalam parti sendiri pun boleh tikam belakang....MAT PK tak tau la mmg style PKR kot bile kalah jer tak nak ngaku asik nak salahkan org jer...tula ikut sangt perangai nuar jubo tu....ketua bodo sampai ker anak buah pun bodo....

kepada pemimpin2 PKR terutamana si cantik Faekah (cantik ker..)....hahaha...dan yang lain2 jangan kempunan nak jawatan speaker ngan Setpol sbb dah ade org tgh melobi nuar baik punyer....spe bagi service terbaek ade la habuan dier dri nuar....hahahha....LU PIKIR LA SENDIRI!!!!!!!!!

p/s
cerita nie bkan MAT PK reka2 yer...mmg betul kuar dri mulut orang kuat aziz bari....





Wednesday, 8 May 2013

PAS DAN DAP bersekonkol TOLAK AZMIN ALI......

SALAM 1MALAYSIA.....


Hampir seminggu PRU13 berlalu.....ade beberapa negeri dibawah pemerintahan kerajaan mahupun pembangkang sudah melantik Menteri Besar bgi menggalas tugas setelah diberi mandat oleh rakyat...tinggal hanya Selangor, Terengganu, Negeri Sembilan, Pahang dan Johor...bgi Pahang dan Johor sudah ada calon dan hanya tnggu perkenan Sultan untuk ditabalkan...Terengganu dan Negeri Sembilan masih menunggu giliran daripada PM dan insyaalah akan selesai minggu ini....SELANGOR yang merupakan satu2nya negeri pembangkang yang masih belum ada kata putus untuk calon MB....kenapa???ok meh MAT PK nak cerita sikit...

Pembangkang besela dorg nie bile bab jawatan mesti berebut, nak kuasa la katakan....dari dulu lgi mmg perangai dorg macam nie....tgok la bapak dier sape...anak mngikut la...hahaha...GILE KUASA!!!!....rase2 nie mesti strategi BN kot bagi PR menang kat Selangor...heheheh...bgi dorg nie huru-hara, lepas tu bgi rakyat tgok sendiri perangai pemimpin Pakatan Haram nie yang tak sepakat yang mana masing2 ada agenda sendiri bukan untuk rakyat Selangor...Insyallah PRU14 nanti rakyat boleh mgundi BN balik....

MAT PK ade dapat info yang menyatakan PAS restu walaupun dorg nie lebih 1 kerusi untuk beri  PKR amik jawatan Menteri Besar  dan 3 exco manakala PAS minta untuk Timbalan Menteri Besar dan 3 exco...DAP pula diberi jawatan speaker dan 3 exco...bgi timbalan speaker plak dari parti PAS/PKR manakala senator pati PAS dan DAP....sungguh baik hati PAS nie kan....tpi kesian asik diperkudakan jer...terang2 ko dah lebih kerusi letak je la calon MB dari PAS ape nk takut...konon2 mementingkan kesepakatan la...puiiiii.......info nie sohih MAT PK anto SPY kt dalam PAS kumpul maklumat...

dalam kebodohan parti PAS nie ade jugak la bijak sikit....PAS bg syarat kt MB supaya menerima konsep pemerintahan bersama melalui penubuhan satu jawatankuasa khas yang terdiri daripada 2 orang wakil dri setiap parti yang akan bermesyuarat dengan MB setiap minggu....haha..lepas nie si mangkuk nuar tu tk boleh la masuk campur dalam urusan negeri selangor..sbb ade parti2 lain masuk meeting....padan muke ko nuar...


p/s:
PAS ngan DAP nak Tan Sri Khalid gagap jdi MB...
PKR (bukan semua) nk AZMIN ALI jdi MB....
Tak jadi MB ugut nak letak jawatan n mencari keredhaan ALLAH (bau nak insaf sbb tk dapat jawatan munafik betul)....
Nuar meroyan tk tentu hala sbb jeles semua org kuat dier de jawatan dier dpt jawatan ketua pembangkang jer.....hahaha..bersyukur la org nak bagi..klu tak ko pencen jer la men ngan cucu....









Kemaluan Datuk Seri Anuawaa terserlah !!!!

SALAM 1 MALAYSIA....

selesai sudah PRU13 yang MAT PK rasa sangat2 mencabar dan dugaan...walaupun rasa berat dengan fitnah yang dilontarkan bertubi2 oleh ALJUBURI dan team , MAT PK bersama2 jentera BN terpaksa menempuhi dengan hati yang tenang, bagi mengerah kudrat dan tenaga supaya kerajaan BN dibawah pimpinan Dato Seri NAJIB RAZAK untuk terus  mengekalkan kerajaan MALAYSIA..Alhamdullilah akhirnya penat lelah berbaloi dengan kemenangan BN dengan majoriti mudah...ikutkan hati mmg rase nk berehat dripada dunia blog..tpi MAT PK rase masih banyak tnggungjawab yang perlu MAT PK buat untuk mengukuhkan lagi BN terutamanya UMNO....

sebelum nie ANWAR bergitu yakin untuk merampas putrajaya daripada kerajaan dimana dengan angkuh dan bongkah menyatakan PRU13 nie akan menguburkan BN/UMNO....minta maaf nuar hasrat ko tu takkan tercapai...biarla ia jadi angan2 mat jenin ko......LAIN KALI JE LAH!!!!!....MAT PK bukan ckap kosong jer sbb mmg dah ade bukti yang anuar dah plan jika PR berjaya merampas putrajaya....

contoh macam kat bawah nie..siap de borang untuk ahli2 parlimen membuat pengistiharan sokongan tuk nuar jadi perdana menteri....sampai macam nie sekali terdesaknye nuar nak jdi perdana menteri siap surat bagai minta sokongan.....ape kejadahnye..asal ko takut nanti ko tk dapt sokongan so ko kuarkan kan la surat nie konon2nya direstui....nah mik ni puiiiiiiiiiiiiiiiii.....nama ahli parlimen tu MAT PK terpaksa padam bagi menjaga kerahsian surat nie....


yang untuk ni untuk ahli parlimen...ade gak borang dikeluarkan untuk presiden2 parti dan setiausaha agung komponen Pakatan Haram supaya menyokong sepnuh hati tanpa berbelah bagi untuk nuar jadi PM....kesian betul aku tgok nuar nie...sampai macam tu sekali taksubnya.....patut la tak boleh terima kenyataan kalah lepas tu duk wat kecoh sana sini sbb dah malu ngan puak2 nie sbb konfident dapat duk kat sri perdana...hahaha...kesian2....ade 2 3 borg lagi yang MAT PK tak boleh nak letak kt dlm blog nie kang ade la macai2 beruk menggelupur.....

buat penyokong2 BN/UMNO teruslah menyokong barisan kerajaan yang dipilih oleh rakyat....bantu kerajaan melaksanakan mandat yang telah diberikan rakyat...kita kena bangkit mengukuhkan lagi BN, baiki segala kelemahan yang ada...insyallah PRU14 kita akan menebus kembali kesilapan kita pada PRU13..ayuh bangkit semua....buktikan bahawa BN/UMNO mampu untuk memerintah MALAYSIA......

TAHNIAH & SYABAS BN

SALAM 1 MALAYSIA....

TAHNIAH BN!!!!!!
Tahniah kepada Kerajaan BN kerana berjaya mengekalkan pemerintahan di Malaysia pada PRU13...walaupun menghadapi tentangan sengit daripada pihak pembangkang yang cuba untuk menghalang kemaraan BN dengan FITNAH dan TOMAHAN namun tidak sedikit pun melemahkan jentera BN malah ia membuatkan semangat yang sayangkan negara berkobar-kobar membawa panji BN daripada di perintah oleh puak-puak yang dahagakan kuasa tanpa sebarang matlamat yang berkesan....

Mandat rakyat telah dierikan kepada BN semoga dengan mandat yang diberikan oleh rakyat kepada BN akan memperbaiki segala kelemahan pada PRU-13 dengan iltizam yang penuh bersemangat memberi sumbangan tidak berbelah bahagi kepada rakayt yang telah memilih.....

kepada Pakatan Rakyat cuba terima kenyataan anda telah tewas adat pertarungan ada yang kalah dan ada yang menang....jangan menghuru harakan negara dengan menyebar fitnah yang tidak berasas..negara Malaysia ada undang-undang, klu ada yang tak puas hati salurkan kepada mahkamah untuk menilai....Ini Kali Lah dah jadi Lain Kali Lah yer.....

Lu Pikir la Sendiri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!